Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd
Thuis

Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd certificaten
Wij waarderen uw aardige diensten en perfecte sputterende doelstellingen geleverde Towin. Wij zouden in een samenwerking op lange termijn met de Zeldzame Metalen van Towin willen binnengaan.

—— Simon

Betrouwbare fabriek die uitstekende producten en de diensten verleent. De specificatie en de kwaliteit overschrijden ourexpects. Zeer goed, dank!

—— Bruno Pascal

Zeer professioneel team en gevorderd materiaal. Uw prijs is mooi en de producten zijn perfect. De prestaties van niobium bladen en platen presteren vrij goed!

—— James Daniel

Ik ben online Chatten Nu

Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd
workshop Standaardworkshop Standaardworkshop smedende pers freesmachine oppervlaktebehandelingsmachine Vacuüm Onthardende Machine Rolling Machine
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Merken : TOWIN
Opgericht Jaar : 2017
Export pct : 80% - 90%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

Werd Zeldzaam die de Metalenco. van Baojitowin, Ltd, door de Investeringsco. van Peking Fuheng wordt geïnvesteerd, Ltd opgericht in Januari 2017 met totale investering hoofdrmb tien miljoen. Ons bedrijf wordt gevestigd in Economische de Ontwikkelingsstreek van Caijiapo in Qishan-de stad van Baoji van de provincie, Shaanxi-provincie, P.R China; 200m ver vanaf Qishan-Hoge snelheidsstation dat geschikt vervoer verstrekt. Wij concentreren ons bij uitsmelting en de diepe verwerking van tantalium en niobium zeldzame metaalmateriaal en legering. Begeleid door de behoeften van klanten, passen wij de producten aan en wij zijn geëerd die een Hi-tech onderneming te zijn door R&D, vervaardiging, technologie, de diensten, marketing en internationale handel wordt geïntegreerd.

 

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3

Voorts passen wij de juiste producten volgens de behoeften van om het even welke cliënt met hoog verwachte kwaliteitsproducten en diensten aan. Wij veroorzaken tantaliumniobium doelstellingen, tantalium/niobium platen en bladen, tantalium/niobium baren, tantalium/niobium staven/draden, tantalium/niobium stroken en folies, hoofdzakelijk tantalium/niobium vervaardigde producten enz. De producten worden wijd gebruikt in de elektronische industrie, de industrie van de halfgeleiderdeklaag, optisch glas, de anticorrosieve industrie, de industrie van supergeleidingsmaterialen, de militaire hittebestendige legerings materiële industrie enz. Wij hebben de producten naar landen en gebieden zoals Amerika, Duitsland, Korea, Canada, Japan, Taiwan enz. uitgevoerd. Ons zeer belangrijk technisch personeel is hogere technische beroeps die aan tantalium /niobium toegewijd zijn die voor meer dan twee decennia verwerken. Wij zijn geverifieerd door de Authentificatie van het de Kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001.

 

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4

Gewaarborgd door volledig-gemonteerd materiaal en geavanceerde technologie, zijn wij in een strategisch partnerschapalliantie met de grootste hydrometallurgical installatie van tantalium en niobium smeltoven in China binnengegaan, dat ons het stabiele voordeel van de grondstoffenlevering verzekert. Overeenkomstig „eerst georiënteerde personen, kwaliteit, de oprechte dienst, milieu het beschermen en win-win samenwerking“, samen wijden wij ons aan tantalium en niobium diepe verwerkings en recyclings economische ontwikkeling en wij leveren technologie en productensamenwerking in binnen- en buitenland afhankelijk van „Perfecte Producten, Opmerkelijke kwaliteit, de Superieure Dienst, Uitstekend Beheer, Grote Reputatie“. Wij zullen volledig een het brandmerken strategie nemen om ons TOWIN-merk te bouwen om erkenning te verdienen. De jaarlijkse productie van tantalium en niobium metaal en hun producten wordt gepoogd meer dan 100 metrische tonnen te bedragen en wij zullen voor weelderige bovenkant drie in tantalium en niobium binnenlandse markt streven.

China Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5

 

Ons bedrijf met al personeel heet in binnen- en buitenland warm alle vrienden welkom om onze installatie te bezoeken en ons uw waardevolle suggesties te geven. Zullen de Towin Zeldzame Metalen aan hand in hand met oude vrienden en nieuwe klanten worden geëerd om tot een win-win briljante toekomst te leiden.

 

Contactgegevens
Baoji Towin Rare Metals Co.,Ltd

Fax: 86-917-877-8005

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)